28 Mayıs 2013 Salı

helal kozmetik FARMASİ



Bünyesine uluslararası helal sertifikası olan Farmasi Kozmetik’i de katan Nazar Kuaför, bundan böyle Cumhuriyet Caddesi’nde hizmet verecek

Yalovalı bayanları yıllardır güzelleştiren Nazar Kuaför, bünyesine kattığı Farmasi Kozmetik ile birlikte Cumhuriyet Caddesi’ndeki yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Helal kozmetik ürünleriyle dikkat çeken Farmasi Kozmetik ürünlerini temin etmek isteyenler bu adreste buluşacak.

Açılış törenine katılan konukları Nazar Kuaförü’nün Sahibi Serap Güney Akkuş ile eşi Yakup Akkuş kapıda karşıladı. İşletmenin açılış kurdelesini ise Farmasi Kozmetik Genel Müdür Yardımcısı Devrim Hamaratlar kesti.

Helal kozmetikte Türkiye’de tek firma olduklarını belirten Farmasi Kozmetik Genel Müdür Yardımcısı Devrim Hamaratlar, ürünlerde en iyi malzemeleri kullandıklarını söyledi. Hamaratlar, “65 yıllık bir firmayız ve 118 ülkede şu an varız. Sağlık Bakanlığı sertifikası olan tek firmayız. Ürünlerimizin tamamız bitkisel özlü olup, paraben ve ağır silikon içermez. Orta Doğu’ya da çok ihracat yapıyoruz. Orta Doğu’daki vatandaşlarımız için helal kozmetik, onların bir nevi TSE’si gibi. Bu yüzden bizler de helal kozmetiğe ağırlık verdik. Bir de bünyemizde makyaj akademisi açacağız. Yaptıklarımız ve üretimlerimizle kozmetik devi bir firmayız” diye konuştu.

Kuafördeki kadronun tamamen bayanlardan oluştuğunu söyleyen Nazar Kuaför’ün Sahibi Serap Güney Akkuş ise, “20 yıldır bu sektörün içerisindeyim. Şimdi yeni bir oluşumla hizmet vereceğiz. Yalovalı bayanlarımızın güzelliğine güzellik katacağımızı düşünüyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder